“PUUR GELUK” nieuwe single voor COEN LANING

coen lanning puur gelukAl op zeer jeugdige leeftijd was de in 1974 geboren Coen Laning helemaal in de ban van het zingen, dromend over een carrière als zanger. Nu vele jaren later heeft Coen Laning vele podia mogen betreden en al diverse singles op zijn naam staan zoals “Dit Is Jouw Dag”, “Een Echte Vriend” en een duet met zangeres Rika “De Zon Gaat Schijnen”.

 

“Puur Geluk” is de titel van het nieuwste solo schijfje van deze Groningse Coen Laning en is geschreven en geproduceerd door de bekende producer Gerto Heupink, die al vele succesvolle producties op zijn konto kan schrijven. Coen Laning zal met “Puur Geluk” de komende maanden veelvuldig te horen en zien zijn op de diverse radio- en TV stations en natuurlijk ook tijdens zijn vele optredens in het land.

Bekijk hier de videoclip van Coen Laning “Puur Geluk”;