POTENTIËLE NIEUWE SINGLE VOOR MATHIJS LAVERMAN

Mathijs Laverman Laat Mij Nu Maar Met Rust frontDe in 1993 in Leeuwarden geboren zanger Mathijs Laverman begint meer en meer zijn weg te vinden in het wereldje van de Nederlandse muziek. De singles “Als je kijkt”, “He He vrienden”, “Pak Me Dan”, “Toen Ik Je Zag”, “Meisje Van Mijn Dromen”, “Kijk Eens Naar Mij” (een duet met Otto Roona) en “Er Is Feest In De Tent”, worden goed opgepikt door de lokale-, regionale- en ondertussen ook grote landelijke radiostations.

 

Voor zijn nieuwe single “Laat Mij Nu Maar Met Rust” dook hij de studio in met producer Gerto Heupink, bekend van talloze bekende succesvolle producties en/of composities, waaronder Future World Orchestra, Frank van Etten, Marlous Oosting, André Hazes, Roy Donders e.v.a. Het resultaat is een uiterst radio vriendelijke single, die na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat. De videoclip van “Laat Mij Nu Maar Met Rust” zal op korte termijn beschikbaar zijn.