Pet Raket en John Kanon vragen zich wat af.

wal 125x124 Std [379-586]Het razend populaire partyduo Pet Raket en John Kanon storten zich nu met hun gloednieuwe polonaise hit “Sinterklaasje lust u een frikadel?” in het gezellige Sinterklaas feest. Bij het horen van het super gezellige liedje ging Sinterklaas samen met de pieten direct in de polonaise. “Het is een enorm aanstekelijk liedje wat direct blijft hangen”, aldus Pet en John.

 

Deze feestgangers hebben ondertussen op het AKMP label hun eigen sound die door iedereen wordt herkend. Eerder scoorden de heren Pet en John al grote hits tijdens het carnavalsfeest met “We drinken met z’n allen”, “Polska Party”, “Nasibal” en de knaller “Zullen we nog een borreltje nemen”.

Het duo staat met deze plaat weer garant voor humoristische teksten, een vlotte beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die geniet van het Sinterklaasfeest!

Langzamerhand kunnen we stellen dat Pet & John zeker geen eendagsvliegen zijn. Ze hebben zich weten de vestigen tussen de top partyacts van Nederland. De 2 muziekvrienden zijn al jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is al jarenlang actief als DJ met een eigen drive in show door heel Nederland. Daarentegen is John Kanon een gerenommeerd tekstschrijver en producer voor vele Nederlandse artiesten. De twee weten dan ook als geen ander wat het publiek wil horen!

De nieuwe single “Sinterklaasje lust u een frikadel?” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals.