Nieuwe single voor EVERT VAN HUYGEVOORT

evert iemandDe zanger Evert van Huygevoort uit Breda weet wat zijn levensdoel is en is gaan leven voor zijn muzikale carrière. Evert van de Huygevoort lanceerde dan ook in 2015 met volle trots de vrolijke zomerse single “lach, dans en geniet”, die Evert samen met Lady D tot een hoogtepunt wist te brengen en wat een temperamentvolle uptempo single is geworden. 

Een single met een ferme beat, veel amore, vuur en passie. en die in vele hitlijsten de 1e plaats wist te bereiken zowel in Nederland als in België. Nu komt Evert met zijn 2e single uit in 2015 met als titel ‘IEMAND ZOALS JIJ’ . Het nummer is geschreven door Colin Heikens ( Mike en Colin ) en Rutger Kanis. Evert wilde toch weer eens een iets andere sound en heeft dat gevonden met dit nummer; een beetje Zuid-Amerikaans met een tintje gipsy sound, een nummer wat zeker weer zal aanslaan bij het grote publiek!