Nieuwe single Vinzzent maakt veel emoties los. (nieuwe clip online!)

vinzzent pers 2Vinzzent, bij het grote publiek bekend om zijn feelgood muziek (o.a. Dromendans), kwam vorige maand met zijn nieuwe single ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ uit. De zanger laat hiermee een hele andere kant van zichzelf zien en maakte met het lied veel emoties los.

 

‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ ontstond als soundtrack voor een boek dat eigenlijk ter rouwverwerking was geschreven. Martin Gijzemijter schreef het boek en de tekst van het lied speciaal voor zijn vader die het verlies van zijn vrouw maar moeilijk kon verwerken. Dat het lied iedereen aanspreekt die iemand mist, is te zien aan de vele reacties op zowel de Facebook pagina van Vinzzent als Martin Gijzemijter. De videoclip werd opgenomen op een prachtig landgoed in Breda met dansers uit o.a. de musical ‘West Side Story’.