Nieuwe single René Becker

rene becker laat je het licht aanZijn fans weten het al jaren; “René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten!” Een groter compliment krijgen is voor een artiest haast niet denkbaar! Het is alweer ruim een jaar geleden dat de immer vriendelijke en altijd enthousiaste volkszanger uit Stadskanaal zijn 10-jarig jubileum vierde met een groots concert met live band.

Van bruiloft tot kroeg en van Mega Piratenfestijn tot stadionoptreden.. René Becker staat waar dan ook garant voor energieke, gezellige en feestelijke optredens.

Na zijn eigentijdse, ietwat spannende maar zeker ook pakkende zomersingle ‘Mijn Zomerzonde’ komt de 42-jarige zanger met die kenmerkende jeugdige uitstraling, nu met een opvolger; ‘Laat je het Licht aan’. Een nummer waarmee René Becker menig fan maar ook muziekliefhebber zal gaan verbazen. Enerzijds door het best stevige en lekkere popkarakter van de song maar ook door de tekst! Die handelt namelijk over het artiestenleven en wat dat vragen kan van een relatie. Staat ze pal achter jou dan wacht ze hoe laat ook, op je thuiskomst en laat ze dus het licht aan! Wederom een prima Rood-Hit-Blauw Produktie, eentje waar je het licht voor aan laat!

http://www.renebecker.nl of met videoclip te zien vanaf 18 november op de diverse Tv kanalen en Youtube.