Nieuwe single Raymon Hermans.

ramon hermans mijn fRaymon Hermans bracht gisteren zijn nieuwe single “M’N FAVORIET” uit. Met de release van deze single mogen de fans dé opvolger van zijn hit-single “HYPNOSE” verwachten. “M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd.

Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Raymon, die bij insiders als een van de meest belovende talenten van Nederland wordt beschouwd, debuteerde ruim 5 jaar geleden met zijn single “Ik wil bij je zijn”. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.

Raymon Hermans beschikt over een eigen stemgeluid, de juiste looks en weet op de bühne een perfecte show te brengen. Zijn populariteit groeit dan ook gestaag, en de nieuwe single “M’N FAVORIET” zal daar zeker toe bijdragen.

Uiteraard is er voor “M’N FAVORIET” een passende videoclip opgenomen die volop op de bekende clipkanalen, internet en TV te zien zal zijn.