Nieuwe single Alberto Nicolay.

alberto nicolay vader en zoonAlberto Nicolay, in het dagelijkse leven druk met optredens en daarnaast het verkopen van vloeren en raamdecoratie in zijn eigen winkel ‘Floorworld’, leverde afgelopen juli de single ‘Kom Met Me Dansen’ af. Deze aanstekelijke zomerse single met dito clip wordt nu gevolgd door iets totaal anders.

Op zijn door Rood-Hit-Blauw produkties uitgebrachte nieuwe single ‘Vader en Zoon’ laat Alberto Nicolay horen dat hij van alle markten thuis is en dus ook heel fraai zo’n emotioneel geladen liedje kan neerzetten. Over die grote man met dat kleine hartje, weliswaar nu niet meer zo kwiek maar hij klaagt nooit en denkt altijd aan anderen! Kortom voor deze zoon is hij een ware Held. Het gevolg is deze prachtige muzikale ode aan- en over.. zijn vader en uiteraard alle goede vaders in de wereld!