Nieuwe fase voor Evert Wolters

evert wolters 11 15De nieuwe single ‘Dans!’ van Evert Wolters wijkt iets af van zijn eerdere singles. Het is een frisse, moderne single, die meer aansluit bij het beeld van een jonge vent zoals de Drentse zanger. “De single ‘Dans!’ is meer een afwijking naar een ander deel van mijzelf.”, legt Evert Wolters uit. De 24-jarige (25 vanaf 13 november) zanger wilde een single die niet zou misstaan in een club.

Hiervoor was hij opzoek naar een mooie beat en een frisse tekst. “De vorige singles sluiten aan bij mijn gevoel en op mijn Familiare herinneringen. Deze single sluit meer aan bij hoe ik ben en wat ik tof vind.”

De zanger heeft het gevoel dat hij met deze single een nieuwe fase inluidt. Deze fase zal ook terug te horen zijn op zijn album, welke eind maart uitkomt. De moderne muziek wordt daarop afgewisseld met zijn eerdere singels, waar Evert nog compleet achter staat. Zijn vorige single ‘Languit op het strand’ had ook een luchtige tekst en ging ook over een jonge vent. De veranderingen zijn dus minimaal, maar wel goed hoorbaar.