Nieuwe Engelstalige single van Hans Kroes.

hans kroes You said till tomorrowDe nieuwe single van Hans Kroes is gemaakt door studio Frank van Etten. ‘Ooit zei een Engels meisje tegen mij: Tot morgen, maar ik heb haar daarna nooit meer weer gezien. ‘You said till tomorrow’ gaat over dat moment. Dit Engelstalige nummer is pas het begin van de samenwerking tussen Hans Kroes en Studio Frank van Etten.

Want na het inzingen van ‘You said till tomorrow is er een nieuw Nederlands liedje ontstaan genaamd ‘Mooie Meid’. Hierover later meer.

Videoclip ‘You said till tomorrow’ is o.a. te zien op youtube:

In 1992 begon hij met zingen en werd al snel regionaal bekend als de zingende taxichauffeur uit Apeldoorn. Sinds 2006 staat hij op de bühne bij o.a. partijen, bruiloften, braderieën enz. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandse, Duitse en Engelstalige nummers.