Nieuwe carnavalssingle Ria Valk

ria valk cTijdens het schrijven van de nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekst van een single die ze in 1996 zelf heeft geschreven. Daarom wordt het nummer ‘Ik val steeds voorover’ uitgebracht voor de carnaval.

 

Tijdens een brainstormsessie over een nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekstregels van de single ‘Ik val steeds voorover’. De track is oorspronkelijk gemaakt in 1996 en is destijds door de zangeres zelf geschreven. ‘Ik val steeds voorover’ is een wals waar een ‘slavenkoor beat’ aan toegevoegd is. Dit maakt de single ideaal voor de carnaval. Sinds de jaren ’70 brengt de, van oorsprong Brabantse, zangeres regelmatig een nieuwe single uit voor de carnaval. Recente voorgangers van de nieuwe carnavalssingle ‘Ik val steeds voorover’ zijn ‘Doe ’s ff normaal man’ en ‘Oma wil een toyboy’.

De 74-jarige Valk staat al ruim 50 jaar op de bühne en heeft al heel wat hits op haar naam staan. Onder andere ‘De liefde van de man gaat door de maag’ (beter bekend als: Worstjes op mijn borstjes) en ‘Leo’ worden nog regelmatig op diverse feesten, tv- en radiostations gedraaid. Daarnaast is Ria ook actrice en presentatrice.