Nieuwe album Marco Borsato is uit.

marco borsato evenwicht“Hij is uit! Mijn album ‘Evenwicht’! Na een maandenlang proces van inzingen, bijschaven en opnemen kan ik het dan eindelijk met jullie delen. En wat ben ik er trots op, jongens! “ laat Marco Borsato weten.
Verder laat hij weten; “ Bij het maken van deze plaat hadden we geen deadline. Dit werkte voor John Ewbank en voor mij een stuk prettiger want deadlines in een creatief proces kunnen best lastig zijn. Het enige wat telde was passie en ons hart moest er in zitten. En dat is gelukt! De nummers passen goed bij wie ik nu ben en hoe mijn leven nu is. In de loop der jaren heb ik aardig wat bagage verzameld en dit hoor je ook terug op de plaat. Sommige liedjes had ik vijftien jaar geleden gewoon niet kunnen zingen. Daarvoor had ik toen nog te weinig eelt op mijn ziel. Tegenslagen als een faillissement en gezondheidsproblemen zoals de TIA hebben invloed gehad en mij mede gemaakt tot wie ik nu ben. En ik voel me goed! Ik voel me echt lekker! Ik sta met beide benen op de grond, ik ben sterker geworden, ik vaar mijn eigen koers en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind. Vandaar de titel ‘Evenwicht’. En ik ben ontzettend blij met deze plaat! Hij past bij mij en hopelijk ook bij jullie!

Je kunt het album in maar liefst drie edities bestellen. Een normale editie, een deluxe editie in een luxe verpakking en een superdeluxe limited editie. Bij de laatste editie zit niet alleen het album maar ontvang je ook nog eens de zesdelige documentaire ‘25 jaar Marco Borsato’ op dvd. Wil je niet wachten en het album gelijk in huis halen dan kan dat ook. Het is vanaf vandaag overal te koop. En met de feestdagen in zicht is het natuurlijk ook hartstikke leuk om een album cadeau te doen!

Gisterenavond was ik te gast bij Humberto Tan, RTL Late Night. Vlakvoor ik ‘Kleine Oneindigheid’ zou gaan zingen, bleek John Ewbank opeens achter me te staan. Ik schrok me wezenloos toen bleek dat hij DUBBEL PLATINA bij zich had voor ‘Evenwicht’! Wat een ongelofelijke verrassing! Jullie hebben samen ruim 80.000 exemplaren gereserveerd, zo bijzonder, want daar spreekt liefde en vertrouwen uit. Dank jullie wel!

Sinds gisteren is Nederland een streamingsdienst rijker, namelijk HitsNL. Het bijzondere van deze dienst is dat het uitsluitend voor Nederlandstalige muziek is dus mijn album ‘Evenwicht’ kun je vanaf nu ook hier beluisteren. Voor het complete overzicht van al mijn albums kun je hier klikken. De eerste maand is gratis en daarna kun voor € 4,00 per maand alle Nederlandstalige muziek offline luisteren en zelfs ook je eigen afspeellijst samenstellen.

Omdat ik graag zelf wil horen wat jullie van mijn nieuwe album vinden heb ik besloten om enkele winkels langs te gaan voor een signeersessie. Op zowel zaterdag 21 november als zondag 22 november heb je de mogelijkheid om mijn gloednieuwe album door mij persoonlijk te laten signeren.

 

Zaterdag 21 november:

11:00 uur V&D Utrecht
14:00 uur Media Markt Alphen aan den Rijn
17:00 uur Media Markt Zoetermeer

Zondag 22 november:

15:00 uur Media Markt Tilburg