Monique Smit brengt Sinterklaas album uit getiteld ‘Sinterklaas is in het land’.

moniquesmit_5729maritaNog een paar nachtjes slapen en dan is onze goedheiligman weer in het land: hét moment waarop verlanglijstjes zorgvuldig worden samengesteld, de kruidnoten weer in huis worden gehaald, het eerste gedicht op papier wordt gezet en… de zoektocht start naar het perfecte cadeau voor in de schoen. Dit jaar krijgt Sinterklaas hulp van niemand minder dan Monique Smit.

De kersverse moeder brengt haar nieuwe cd ‘Sinterklaas is in het land’ exclusief uit bij Kruidvat. De cd bevat een uniek Sinterklaas-duet met broer Jan Smit plus zeven Sinterklaasklassiekers die in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit schoencadeautje ontvang je van 9 tot en met 22 november gratis bij aankoop van twee actieproducten van Procter & Gamble* in alle Kruidvat-winkels in Nederland.

O, kom maar eens kijken wat ik in mijn schoentje vind
Een fijn haarmasker, een rijke gezichtscrème of het allereerste scheermesje: het assortiment van Procter & Gamble bevat cadeautjes voor de hele familie. Daarnaast kom je met de cd ‘Sinterklaas is in het land’ al helemaal in de Sinterklaas-sfeer.
Monique: “Sinterklaas is één van mijn favoriete feesten. Bij ons thuis werd altijd uitgebreid Sinterklaas gevierd en de liedjes speelden hierbij een belangrijke rol. Zodra Sinterklaas in het land was, draaide ik onze Sinterklaas-cd’s grijs en zong ik non-stop alle Sinterklaasklassiekers. Ik vind het daarom super leuk dat ik nu een eigen Sinterklaas-cd op mijn naam heb staan.”