Mega Piraten Festijn Gelredome naar record!

mpf gelredome 150-3De kaartverkoop voor het laatste Megapiratenfestijn in 2015 op zaterdag 12 december in het GelreDome in Arnhem, gaat sneller als voorgaande jaren! Op dit moment zijn er nog slechts 1700 staanplaatsen beschikbaar, ook gaan de zitplaatsen verkrijgbaar v.a. E 17.50 p.p. erg snel!

 

Tijdens het Mega Piraten Festijn in GelreDome zijn er o.a. optredens van:

Jan Smit, Jannes, Roy Donders, Frans Bauer, Frank van Etten, Marianne Weber, Sieneke, Thomas Berge, Gebroeders Ko, Vinzzent, Jaman, Gino Grauss, Peter Beense, Monique Smit, Django Wagner, Belinda, Edwin van Hoevelaak, Henk Dissel, Ronnie Ruysdael, John de Bever, Lee Towers e.v.a.

Nieuw in 2015 zijn de LIVE met band miniconcerten van Jan Keizer & Anny Schilder, ANCORA, Helemaal Hollands, Stef Ekkel, Koos Alberts en Lesley Williams.

Kaartverkoop voor het MPF in GelreDome via www.megapiratenfestijn.nl alle vestigingen van Primera en via PayLogic tickets.