Marco de Hollander omarmt HITSNL

marco de holl persd witeDonderdag 19 november was een belangrijke dag voor de liefhebbers van het Nederlandse lied. Een nieuwe streamingdienst werd gelanceerd. In het bijzijn van vele Nederlandstalige artiesten werd HITSNL gepresenteerd. “Het is een prachtige medium voor mensen die net als ik een hart hebben voor het Nederlandse lied” vertelt Marco de Hollander.

“Geen reclames of advertenties, maar 3,99 per maand en de eerste maand gratis proberen, wat wil je nog meer”. Marco de Hollander, de Vrolijkste Volkszanger van Nederland twijfelde geen moment. “Dit moeten mijn fans en alle muziekliefhebbers weten, daarom omarm ik dit initiatief met twee armen (en een zoen)” zegt hij enthousiast. “Via www.marcodehollander.nl kunnen de mensen direct doorklikken naar mijn exclusieve pagina op HITSNL, makkelijker kan dus niet”.
Marco de Hollander scoort op dit goed met zijn recente single “Droomprins “ en het splinternieuwe door NRGY Music gelanceerde album “Lachend door het leven”. Uiteraard zijn deze terug te vinden op de site en app van HITSNL. www.hitsnl.nl