Lied van De Grote FC Twente Revue is af: “Wiej bunt de club”

fc twente 1aHet lied voor De Grote FC Twente Revue is af. Met ‘Wiej bunt de club’ is de aftrap gegeven voor de supportersactie om de vijftigste verjaardag van de Twentse club te vieren. Het lied, op de melodie van ‘We are the world’, wordt gezongen door een hele rij bekende Tukkers. Jeroen Heubach, Eddy Achterberg, Kick van der Vall en Sander Boschker doen een poging om de noten te raken, net als de initiatiefnemers van de revue, Thijs Kemperink, André Manuel, Laurens ten Den en Helligen Hendrik.
fc twente 1De revue is bedoeld als verbroederend feest voor de club die op dit moment in zwaar weer verkeerd. Of zoals de supporters het zelf zeggen: “Samen ‘zoer kiekn, samen lachen. Met worst, kaas en borrel. Wat wo’j nog meer?!” (RTVOOST)

 

De Clip;