Kerstsingle Johan Kettenburg

Johan Kettenburg - hoes Verdriet met Kerstmis 1Johan Kettenburg brengt een mooie Kerstsingle uit “Verdriet met Kerstmis” geschreven door Jeroen Englebert. Johan heeft 14 september het Sena Demopanel 2015 gewonnen tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Volkszanger Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld.
Toen Johan vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is en dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière uiterst opmerkelijk.
Al vanaf zijn achttiende staat Johan, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land en maakte hij een aantal singles.  “Jij laat mij zien wat liefde is” “Al jouw woorden zijn teveel” “Als jij maar bij mij bent” “Wacht nog heel even” “Mijn Zoon” “Waar is het feestje” zijn goed gedraaid bij verschillende radiostations en Johan was regelmatig te zien in diverse tv programma’s.

Een hoogtepunt was voor hem om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen staan. In 2013 deed Johan Kettenburg mee met het SBS programma “Bloed, Zweet & Tranen” waar hij tot de finale wist te komen. Johan is een graag geziene zanger en zet in menige kroeg en op diverse grote podia de boel op stelten met zijn liedjes.
Tekst en muziek: Jeroen Englebert.
Studio: Fendal Sound.
Producer: Jeroen Englebert.
Label: T-Rec.

Info:
www.zanger-johan-kettenburg.nl

 

 

RTV Promotie Nel van Olm 0622949762