KerstShow met Marco de Hollander

03ee68f0e77be525d97e8c8dac16dccbDe laatste artiestenshow in 2015 van Marco de Hollander wordt georganiseerd op zaterdag 12 december. Deze artiestenparade zal in het teken staan van Kerst. De volkszanger zal de aanwezigen verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie. Zo komen deze keer: Janneke de Roo, Henny Weijmans (New Four) The Moonlights en de populaire Ronnie Tober.

Uiteraard zal Marco de Hollander zelf ook optreden!!!

De medewerkers van Restaurant de Oude School verzorgen voor deze middag een Kerstbuffet. Daarom zal de show dit keer starten om 16:00 uur zodat de gasten rond 18:00 uur gebruik kunnen maken van dit buffet. Wilt u dit kerstfestijn meemaken, dan kan dat. Bestel snel uw kaarten via telefoonnummer 0172-604016. Kaarten kosten inclusief het buffet €25,00 per persoon en kunnen alleen van tevoren worden opgehaald. Aan de zaal is deze keer geen verkoop.

 

marco de holl kerstshow