Kees Haak proost op vader Nico Haak met lancering single

kees haak 13Vandaag is het alweer 25 jaar geleden dat Nederland één van zijn meeste geliefde stemmingmakers verloor aan een hartaanval, Nico Haak. Een bijzonder moment voor zoon Kees Haak om terug te blikken op de periode dat wij allemaal meezongen met “Foxie Foxtrot” en “Honkie tonkie pianissie”.

 

Kees Haak is de zoon van de overleden zanger Nico Haak. Kees treed ter herinnering aan zijn vader in zijn voetsporen en brengt nu een wat onbekender nummer van zijn vader uit, genaamd “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”.

Een echte klassieker die ondanks de vertolking van Kees erg dicht bij het origineel blijft en trouw blijft aan het geluid waar Nico bekend mee is geworden in de jaren ’70, maar dan is een modern jasje. Het speciale van deze versie is dat de stemmen van vader en zoon op een bijzondere wijze manier zijn samengebracht.

Naast covers zal Kees in de toekomst ook eigen nummers gaan schrijven en ten gehore brengen, iets dat al lange tijd een droom is van Kees en nu eindelijk werkelijkheid wordt. “Het is een bijzondere eer om in de voetsporen van mijn vader te treden. De vele positieve reacties die ik nu krijg over mijn vader als persoon en als zanger doen me goed. Het liedje ‘Zullen we met zijn allen nog wat nemen’ is een echt Nico Haak-liedje waarin ik nu anno 2015 tracht de gezelligheid weer te geven die pa zo belangrijk vond”, aldus Kees Haak.

Wil je meer weten over Kees Haak?
Bezoek hier de officiële website: www.keeshaak.nl