KAARTVERKOOP DUTCH VALLEY GESTART

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland vandaag vanaf 12.00 uur van start zal gaan met een vroege vogel ticketactie. Volgens de organisatoren van Dutch Valley staat de fans op 20 augustus 2016 opnieuw een unieke muzikale kermisdag bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten.

 

De trouwe fans of vroege beslissers kunnen gebruik maken van het vroege vogel aanbod. Zodra de vroege vogel tickets uitverkocht zijn start de verkoop van reguliere tickets. De eerste namen van de line up van Dutch Valley zullen in januari 2016 bekend gemaakt worden. Afgelopen zomer traden verdeeld over 9 podia meer dan 100 Nederlandse artiesten op en was het event met 35.000 bezoekers uitverkocht.