Joey Hartkamp heeft bonje met Patty Brard en Grad Damen

joey gradEerder dit jaar schitterde Joey Hartkamp nog in het programma Bonje met de buren van Patty Brard en Jochem van Gelder. Waar Joey samen met dit presentatieduo een heftige burenruzie wist te sussen, verwachte niemand dat dit uit zou draaien op een daadwerkelijke strijd.

 

In de videoclip van zijn vijfde en tevens nieuwste single ‘’Chic A Bang Bang’’ zien we Patty Brard als “La Mama” schitteren. Maar Patty is niet de enige bekende die we herkennen in de spectaculaire videoclip want ook vriend en collega Grad Damen zien we als “El Grados” op fantastische wijze zijn rol vertolken en houdt Susanna Veldmeijer de touwtjes strak in handen.

Joey Hartkamp
Al op jonge leeftijd wilde Joey een single opnemen in de studio van zijn vader Emile Hartkamp. Die hield echter altijd de boot af uit bescherming voor Joey en hemzelf. Joey besloot daarop om zichzelf in 2013 op te geven voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ondanks het behalen van de hot-seat wist Joey niet verder te komen naar de live shows. Het betekende echter wel de start van zijn carrière met onder andere een live optreden in het TV programma De Wereld Draait Door en TROS Muziekfeest op het plein. Ook is Joey momenteel een graag gezien artiest op onder andere het Mega Piraten Festijn.

Bekijk de videoclip ;