“JIJ BENT NIET TE WEERSTAAN” nieuwe single van JOHN WEST .

John-Westvoorzi“Jij bent niet te weerstaan”. Deze vrolijke, radiovriendelijke en toegankelijke plaat is de voorloper van het nieuwe album dat januari 2016 zal verschijnen. Maar voor de gasten van het kerstconcert welke op 26 december georganiseerd zal worden in Den Haag zal het album dan al beschikbaar zijn, een waar kerstcadeau !
Met “Jij bent niet te weerstaan”, gaat John West terug naar de basis van zijn sound en laat hij wederom de veelzijdigheid zien van zijn muzikale kunnen. De inspiratie voor de teksten haalt John samen met zwager Zonzo Basily uit de eigen omgeving.
John West:
“Hier gebeurt voldoende om tot de mooiste teksten te komen” ‘Deze tekst gaat over de gevoelens bij een eerste ontmoeting en die ontstaan als een liefdesrelaties opbloeit.Voor de productie van “Jij bent niet te weerstaan” en de overige liedjes op het album vond John een muzikale klik bij producer Manfred Jongenelis, die een enorme staat van dienst heeft door zijn werk met o.a. Marianne Weber, maar ook tekende voor de hit met Lange Frans.
De single verschijnt fysiek en digital, via het Label van Ronald Visch, Rood-Hit-Blauw. De video clip zal later deze week verschijnen.
Kaarten voor het kerstconcert met John West & Friends zijn verkrijgbaar via: JOHNWEST.NU