Jeffrey Schenk en Marlane bundelen eenmalig hun krachten!

Jeffrey Schenk & Marlane - hoes voorkant - Heel EvenEen aantal weken geleden plaatsten Marlane en Jeffrey Schenk het duet ‘Heel even’ op Facebook. Binnen een dag werd het filmpje bijna 10.000 keer bekeken en stonde de telefoons van de twee meer dan roodgloeiend.

 

Ze besloten binnen een week om ‘Heel even’ van Shirley Zwerus uit 1981 opnieuw uit te brengen in een geheel nieuw en modern jasje. Jeffrey belde met zijn producer Eric van Tijn over wat de mogelijkheden waren om de single op zeer korte termijn op te nemen en te releasen. Na heel veel moeite is het Eric samen met Marcel Schimscheimer gelukt om een nieuwe versie van dit geweldige nummer te maken. Jeffrey kennen wij natuurlijk allemaal van eerste seizoen van ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6, waar hij de finales wist te behalen. Hij bracht begin dit jaar nog een single uit met actrice/zangeres Esmee van Kampen en waren samen te zien bij o.a. Carlo & Irene’s ‘Life 4 You’ op RTL4.

Verder stond hij de afgelopen 17 jaar overal in Nederland en vele andere landen al op de bühne en is een veelgevraagd artiest. Marlane, een van de weinige zangeressen in Nederland die een internationale ‘sound’ heeft met een enorm uitgebreid repertoire. Door de zanglessen bij Alice Maywood, het staan op grote evenementen en het zeer regelmatig uitbrengen van single’s, timmert ze serieus aan de weg. De meeste zullen dan ook zeker liedjes als ‘Met Een Beetje Liefde’ en ‘Jij Bent Voor Mij Zo (Oooh LaLa) van haar kennen.

Door een geintje, nu een knaller van een hit in handen!?