Jeffrey Peters Lanceert zijn nieuwe Single: “Ik Vlieg Met Jou Door De Wolken”

Jeffrey Peters - Ik Vlieg Met Jou Door De Wolken 1400 x 1400 300 DpiDe altijd vrolijke 43 jarige zanger Jeffrey Peters uit Nijmegen is een geheel nieuwe weg ingeslagen met een vernieuwende sound. Met zijn nieuwe single “Ik Vlieg Met Jou Door De Wolken” is de verandering dan ook goed te horen. Een heerlijk uptempo nummer met een verfrissende sound erin waardoor het nummer een lekkere drive gekregen heeft.
Samen met Gerjo Gielen die ook verantwoordelijk is voor de tekst en de gehele productie van zijn nieuwe single, is er gezocht naar een juiste samenstelling van muziek en het stemgeluid van Jeffrey Peters.
Een romantische tint in de tekst, waar liefde de hoofdrol speelt en die je daadwerkelijk mee laat vliegen door de wolken. Het is een complete eigen productie waarvan wij denken dat hij wellicht een mooie airplay zou kunnen krijgen bij de radiozenders. “IK Vlieg Met Jou Door De Wolken” is de 2e productie die onder zijn nieuwe platenlabel Deyoso Records uitkomt. Ook heeft Jeffrey Peters een nieuw boekingskantoor waar hij exclusief te boeken is, Top-Way Artiesten zal vanaf heden dit verzorgen. “Ik Vlieg Met Me Mee Door De Wolken” is te downloaden bij alle bekende portals en te beluisteren via de bekende streams.

Voor meer informatie omtrent Jeffrey Peters www.jeffrey-peters.nl