Janneke de Roo gaat nieuwe uitdaging aan

janneke de roo kleinkindJanneke de Roo op dit moment te horen op vele radiostations met haar single Ik mis je goed ( duet met Dick van Altena) gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze gaat een radio en televisie programma presenteren. Nadat bekend werd gemaakt dat Janneke de Roo presentatrice zou worden bij het programma “ De Oranje Carrousel” stond de telefoon bij haar roodgloeiend.
De Oranje Carrousel is een combonatie van een televisie en radio programma. Met vier artiesten aan een stamtafel wordt gesproken over de carrière van de gasten en over de entertainment in het algemeen.
Iedere artiest zal tijdens het programma twee liedjes ten gehore brengen. En er zal in het twee wekelijkse programma ook een cliptip worden uitgezonden. Actueel of passend bij het jaargetij. De gasten aan tafel komen zowel uit Nederland als uit Belgie. De komende opname van zaterdag 7 november kent als gasten Kees Plat – Hessel Wijkstra – Reina – Erik van Klinken – John Enter – Jeroen Stevens – Jolanda Phillipi en Gyna. De vaste locatie voor de opname is Parc Sandur te Emmen. Zangers – Zangeressen die ook eens te gast willen zijn bij de Oranje Carrousel kunnen een mail sturen naar info@jannekederoo.com
De komende maanden wordt er opgenomen op 12 december en op 9 januari.