Jan Smit viert ook kerst in Hengelo!

jan smit kerst voor iedereenOp vrijdag 11 december zal Jan Smit in onze provincie, bij Media Markt Hengelo een exclusief mini-concert verzorgen ter promotie van zijn nieuwe kerstalbum “Kerst Voor Iedereen”. Aansluitend van het mini-concert volgt een signeersessie. Aanvang is 19:00 uur en het geheel zal ongeveer 2 uur duren.

 

Op 6 November verscheen na 18 jaar een nieuw kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Om dit te vieren zal Jan Smit speciaal voor Media Markt exclusieve mini-concerten verzorgen. Bij aanschaf van het kerstalbum bij Media Markt kun je middels de kassabon je entree verzilveren op de Facebook pagina van Media Markt.
11-12-2015 19.00-21.00 Media Markt Hengelo

Naast 8 kerstklassiekers bevat het album ‘Kerst voor Iedereen’ 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit. Een echte kerst musthave! ‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum, een album wat eigenlijk niet mag ontbreken in mijn repertoire. Echt een album voor het ultieme kerstgevoel’ aldus Jan Smit.