Jack Kunkels is “gelukkig” met zijn nieuwe single !

JackKunkels_GelukkigZijnvooMet ‘This is the moment’, in de schijnwerpers van Hennie Huisman ’s Soundmixshow, maakte ons land in 1995 al kennis met Jack Kunkels. Drie jaar later verscheen zijn debuutsingle ‘Ik doe wat ik wil’. Het grote succes volgde in 2001 toen ‘Gooi die remmen los’ uitgroeide tot een heuse après-ski hit die anno 2015 nog altijd veel gedraaid en aangevraagd wordt.

Sinds 2005 schrijft Jack, die bekend staat als een allround zanger en entertainer, veel van zijn eigen liedjes en is hij een graag geziene artiest op feesten en evenementen.
De zanger uit ’’s-Hertogenbosch die opgroeide in een kermisfamilie en zelf ook nog exploitant is geweest, noteerde de laatste jaren voor singles als ‘De mooiste tijd van het jaar’ en ‘Veronica’ die in 2012 uitgroeiden tot succesplaten. Vervolgens kwamen daar ‘Ik mis je -1001 Nachten’, ‘Dit is het leven’ en de eerder dit jaar verschenen single ‘Vandaag’ bij. Op 29 november a.s. zal Jack zijn nieuwste product gaan voorstellen tijdens een feestelijke dansmiddag en –avond in Feestzaal D’n Beer in Rosmalen. ‘Gelukkig zijn’ is naast gezellig een typisch feelgood liedje dat door Kees Tel is geproduceerd en waarvoor o.a. blazers en gitaarwerk live zijn ingespeeld. Jack Kunkels wil niets meer dan gewoon.. ‘Gelukkig zijn’!
De single verschijnt fysiek en digitaal, via het Label van Ronald Visch, Rood-Hit-Blauw.