Gebroeders Ko scoren opnieuw met hun nieuwe single.

Gebroeders Ko - Omi's front‘Bij ons Omi’s’, is de aanstekelijke nieuwe feestrocksingle van Gebroeders Ko. Door jankende gitaren te combineren met hun welbekende feestmuziek en makkelijk meezingbare teksten zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken. Het idee voor dit nummer is ontstaan tijdens een feestje bij enkele Oostenrijkse collega’s, waar een oma (omi ) de show stal met haar zelfgemaakte drankje.

De bijbehorende clip, die werd opgenomen tijdens een Mega Piraten Festijn, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

‘Bij ons Omi’s’ is volgende week tevens ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL. Aankomende weken gaan de Gebroeders Ko samen met Radio Nl op zoek naar de leukste Omi van Nederland , dus hou de website van de Gebroeders Ko en RadioNL in de gaten.