Frans Duijts promoot zijn album volgende week in Hengelo.

frans duijts 10 jaar albumOp zaterdag 28 november zal Frans Duijts bij Media Markt Hengelo ter promotie van zijn nieuwe CD “10 Jaar Mijn Grootste Hits Tot Nu Toe” een mini optreden geven. Aansluitend volgt een signeersessie. Aanvang is 13:00 uur en het geheel zal ongeveer een uur duren.

FRANS DUIJTS VIERT 10-JARIG JUBILEUM MET NIEUWE SINGLE EN ALBUM
Ouderkerk aan de Amstel, 9 oktober 2015 – In november 2015 is het voor de Tielse volkszanger Frans Duijts precies 10 jaar geleden dat hij zijn muzikale carrière begon. Het moment voor Frans om zijn nieuwe single ‘Elise’ en het verzamelalbum ’10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe’ uit te brengen.Naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts toerde hij door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Het was voor Frans een stiekeme droom om het ooit met eigen repertoire te proberen. Eind 2005 bracht hij het door Pierre Kartner geschreven nummer ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ uit, dat tot op de dag van vandaag nog steeds één van zijn grootste hits is.
“Als ik terug denk aan de beginjaren dan krijg ik een lach op mijn gezicht. Mijn doorbraak was mijn allereerste Tv-optreden tijdens ‘De Zomer Voorbij’. Jan Smit belde me op, omdat zijn chauffeur en vriend Ome Cor gek was van mijn nummer ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alle Mag Van Mij’. Of ik deze wilde komen zingen op Mallorca waar ze op dat moment opnames aan het maken waren”, verteld een enthousiaste Duijts. “Eerst geloofde ik niet eens dat ik Jan echt aan de lijn had! De rest is historie. De mensen hadden nu een gezicht bij het nummer en de boekingen liepen in sneltreinvaart op. Daarna heb ik alleen maar mooie momenten in mijn carrière mogen beleven”.
Duijts had zijn eigen reallifesoap op RTL4. Hierin kreeg de kijker letterlijk een kijkje in het leven van de zingende sloper. Inmiddels een graag geziene artiest met meer dan 100 boekingen per jaar en hij verkocht in de afgelopen jaren in totaal meer dan 150.000 albums in Nederland en België. Zijn album ‘Alles met je delen’ stootte zelfs Bruce Springsteen van de nummer 1 positie in de charts in Nederland, terwijl Springsteen in de rest van de wereld wel op nummer 1 stond.
Vandaag presenteert Frans zijn nieuwste single ‘Elise’. Het nummer is de voorloper op zijn Best Of album genaamd ’10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe’. Een verzamelalbum met hierop zijn grootste hits, nieuwe singles en tracks uit het Tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ dat vanaf 6 november in de winkels ligt en online verkrijgbaar is.