Feest DJ Flow! en Peter Loree dé feestplaat van 2015?

fok youAllebei zijn ze genomineerd voor een Party Award. Aanstaande woensdag 25 november 2015 zal blijken of een van deze heren een felbegeerde Award in ontvangst mag nemen. Feest DJ Flow! kent u misschien nog van zijn single van afgelopen zomer: “in de zon”. Deze single werd met het lekkere weer helemaal grijs gedraaid door de Nederlandse radiostations en muziekzenders.

“Tijd voor een plaat die de wintersport en de carnaval mee in kan”, was de reactie van Feest DJ Flow! op zijn nieuwe single. Feest DJ Flow! is komende winter te vinden in de bekende après-ski bars in Oostenrijk, waar hij gegarandeerd de tent op zijn kop zet.

Peter Loree is inmiddels een doorgewinterde feestartiest van formaat. Na jaren deel uitgemaakt te hebben van een van de bekendste feestduo’s van ons land, ging hij 3 jaar geleden solo verder. En dat ging niet onopgemerkt: Peter Loree heeft sinds zijn solo carrière ongeveer 100 singles uitgebracht. Daarmee is hij de enige feestartiest in Nederland die met zijn eigen repertoire een volledige avond kan verzorgen.

De nieuwe single van deze feestbeesten, genaamd “Fok joe” is een knipoog naar de dagelijkse sleur waar we ons soms in bevinden. De heren hebben daar een fantastische remedie voor: Zingen, springen en doorgaan!