Emotionele nieuwe single voor Randy Schoonderwaldt

randy diep in mijn hartRandy Schoonderwaldt is een jonge, uit Tilburg afkomstige, zanger die afgelopen mei zijn debuutsingle ‘Dit is het mooie leven’ presenteerde. Randy is pas een jaar bezig met zingen en samen met zijn productieteam weet hij mooie nummers in een verfrissend nieuw jasje te steken.
Zijn nieuwe single ‘Diep in mijn hart’ is de eerste single die uitkomt op het Hollandia label. Dit nummer heeft een totaal andere sfeer en betekenis dan het vrolijke ‘Dit is het mooie leven’.
Met ‘Diep in mijn hart’ laat Randy iedereen een kijkje in zijn hart doen en een gemis zien dat hij dagelijks voelt.
Na een heftig auto-ongeluk komen zijn opa en oom zwaargewond in het ziekenhuis terecht. Na een coma van een half jaar wordt besloten dat zijn oom niet gered kan worden. Zijn opa overlijdt een tijd later overspoeld door het grote verdriet van het verlies van zijn zoon. Zowel zijn opa als oom hebben een grote rol gespeeld in het leven van Randy. Zijn oom was als een tweede vader voor hem en zijn opa was van grote invloed op hem en heeft hem enorm veel geleerd. Niet vreemd dus dat Randy nu met een ode aan deze mannen in zijn leven komt.
Het nummer ‘Diep in mijn hart’ is een cover van het nummer ‘Faithfully’ van Journey. Dit nummer herinnert Randy heel sterk aan zijn oom en opa. Voor ieder ander die dit nummer hoort, kan dit een herinnering zijn aan een verlies in hun eigen leven.