Eerste eigen single van Melanie Beense een feit

melanie beense het gaatMet een Nederlandstalige bewerking van het nummer ‘Hurt’ waarmee Christina Aguilera in 2009 hoge ogen gooide treedt Melanie Beense in de voetsporen van haar vader Peter. ‘Het gaat nu echt gebeuren. Ik vind zingen erg leuk en vond het altijd veilig om samen met m’n vader op het podium te staan om de duetten die we hebben opgenomen ten gehore te brengen’ vertelt Melanie.

 

Bram Koning wist dat Melanie helemaal gek was van het nummer ‘Hurt’ en heeft er een Nederlandstalige tekst op geschreven. ‘Ik dacht, deze kans moet ik maar gewoon grijpen. Bram schrijft voor veel artiesten en een groot deel daarvan haalt de hitlijsten. Vervolgens ben ik ermee naar de The Boom Studio’s gegaan om het geheel op te nemen. Producer Frank Verkooyen ontving me heel relaxed. Ik kan daar mezelf zijn en dat heb je wel nodig bij het inzingen, anders wordt het zo gemaakt’, aldus Melanie.

Gelukkig staat Melanie er niet helemaal alleen voor. Ze kan rekenen op de hulp en ervaring van haar Peter. ‘M’n vader heeft mij op de eerste plaats gezet. Ondanks dat hijzelf ook druk was met de opname van zijn nieuwe single investeerde hij veel tijd in mij. Dat kan ik echt waarderen. Hij weet hoe je de dingen aan moet pakken en van die kennis maak ik graag gebruik. Binnenkort duik ik samen met hem de studio in voor de opname van een nieuw duet. Dat komt te staan op zijn aanstaande album welke in 2016 gelanceerd gaat worden.

Voor de clipopname werd Karl Kaspers ingehuurd. Het geheel is opgenomen in Amsterdam Oost. ‘De entourage van de locatie is daar zo mooi, het past echt bij het nummer. De clip zal spoedig online komen.

Radio en TV Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl
(Bron:Gert Reehuis)