Driekes nieuwe single geschreven door John West !

driekes pak mijn handDriekes Hoekstra uit Breda won begin dit jaar glorieus het SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen! 52% van de uitgebrachte stemmen gingen naar Driekes die zich sindsdien “Beste nieuwe Nederlandse zangtalent” mag noemen. Na het binnenhalen van die eretitel en de beker mocht Driekes ook nog eens optreden tijdens De Toppers-concerten eind mei in de ArenA.

In één klap was de jonge Brabander bekend bij een miljoenenpubliek. Deze op 11 februari 2000 geboren scholier stond sinds zijn zege op vele festivals en bracht met ‘Blijf bij mij’ zijn debuutsingle uit.
Net als vele andere aanstormende talenten als ook tal van gevestigde namen, tekende Driekes onlangs bij Rood-Hit-Blauw. “Ik had direct een goed gevoel en dus ga ik bij dit label mijn carrière een vervolg geven”, aldus de 15-jarige Bredanaar. De zo succesvolle zanger John West, al jaren bij hetzelfde label als Driekes nu, schreef de tekst voor de tweede single van Driekes dat ‘Pak Mijn Hand’ als titel kreeg. Sprankelend, swingend en energiek zijn de van toepassing zijnde kreten voor dit nummer dat afkomstig is uit de studio van Manfred Jongenelis. Driekes zal met deze verrassende en krachtige productie de Nederlandse muziekwereld even fijntjes herinneren waarom hij destijds de beker mocht incasseren bij.. Bloed, Zweet en Tranen! Boekingen en info Driekes: 06- 48932096 / http://www.driekes-music.nl/
De CD single ‘Pak mijn hand’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Downloadsite: http://www.legaldownload.net/Driekes/album/44325/Pak+mijn+hand?si=0