Double Oranje presenteert album

Double Orange albumZe stralen als sterren en laat dit nou ook de titel zijn van het debuut album van ger Brabantse duo Double Orange. Een gezellig album met 11 nummers waaronder de hits “ In Rio Grande” – “ Vrijheid” en “ Jij bent mijn leven”. Het laatste nummer staat op dit moment stevig op rotatie in vele lijsten zowel bij de Nederlandse als Vlaamse radiozenders.

Het album is een kroon op het werk van dit sympathieke duo die sinds begin 2015 als Double Orange optreedt. Wekelijks betreden ze ergens in het land het podium om een feestje te bouwen met naast Nederlandstalige ook de klassiekers uit de Top 2000 en Countrymuziek. Kortom een allround duo die nu dus een album geeft uitgebracht met 11 nummers incl een bonustrack speciaal voor de Kerstdagen. Het album “ Stralen als Sterren” is vanaf vandaag verkrijgvaar via de reguliere verkooppunten – bij optredens van Double Orange – website www.doubleorange.nl te downloaden via de reguliere download portals en is uitgebracht op NRGY music.