DENNIS CORNELISSEN terug met nieuwe single “WAAROM WAARVOOR”

DENNIS CORNELISSEN - Waarom Waarvoor 1500x1500De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations.

 

Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Waarom Waarvoor” op de markt. Een gevoelige poppy single, uiterst geschikt voor deze tijd van het jaar en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Kortom, Dennis Cornelissen is helemaal terug!

Meer informatie over deze zanger is te vinden op www.denniscornelissen.nl