Dennie Christian ontvangt Oeuvre Award

Dennie Christian awardHij was compleet verrast! Tijdens het fanweekend in zijn woonplaats Wardenburch werd Dennie Christian in het bijzijn van honderden fans aangenaam verrast door Edwin en Coen van Hoevelaak. Hij ontving namelijk een oeuvre award voor de verkoop van meer dan 15 miljoen geluidsdragers in zijn nu al meer dan 40 jarige durende carrière.

Dennie Christian is natuurlijk de onbetwiste schlagerkoning, maar tijdens het fanweekend werd weer eens duidelijk dat hij muzikaal veel meer in zijn mars heeft. Dennie Christian is dan ook niet van plan te stoppen en zal samen met de gebroeders Van Hoevelaak nog vele mooie producties gaan uitbrengen. Op de foto staat een trotse Dennie Christian met Edwin en Coen van Hoevelaak. (foto credit; Eigen foto)

 

Dennie Christian award