Danny Lukassen – Hou me vast

DannyLukassenHoumevastWebsiteDe muzikale carrière van Danny Lukassen beleeft aankomend jaar zijn 25-jarig jubileum. Een carrière met veel hoogte, maar ook dieptepunten, echter altijd was en is het de muziek waarin Danny zijn gevoel kwijt kan.

 

De afgelopen jaren heeft Danny, behalve veel optredens in binnen- en buitenland, diverse teksten geschreven en medegeproduceerd voor vele collega zangers en zangeressen, waaronder het lied “Waar ben jij” van Andre Hazes.

Zo is Danny Lukassen al jaren de vaste huiszanger van de Supportersclub Oranje. Vanaf 1998 verzorgt Danny het entertainment bij alle wedstrijden en toernooien van het Nederlands Elftal. Danny behoort tot de categorie artiesten die niet iets uitbrengt om uit te brengen, maar altijd op zoek gaat naar kwaliteit en mooie pareltjes.

In 2012 komt Danny met het prachtige album “Nu” met hoogwaardig Nederlands repertoire uit. De laatste jaren is Danny op zoek gegaan naar liedjes die hem in ieder geval weten te raken. Eén van de mooiste liedjes, welke inmiddels al 28 jaar oud is, is het songfestival liedje “Hold me Now” van Johnny Logan. Samen met Hans Bedekker schrijft Danny een nieuw arrangement en duiken zij samen de studio in, wat resulteert in de nieuwe single van Danny Lukassen “Hou Me Vast”!

Afgelopen week heeft Danny de bijbehorende videoclip opgenomen en is dit, net zoals de single, een clip geworden waar hij trots op is. De komende periode staat in het teken van vele promotionele activiteiten. Van de jongen die ooit een megahit scoorde met “Ajax is Kampioen”, naar een serieus artiest met oog voor kwaliteit. Met trots presenteert hij dan ook zijn nieuwe single “Hou Me Vast”.