Danny Froger bedankt familie & vrienden.

danny froger ByMaritaZanger Danny Froger heeft zojuist via facebook & twitter, zijn familie en vrienden bedankt. Danny ; “Zoals bekend heb ik 7 weken geleden een ernstig eenzijdig auto-ongeluk gehad. Ik kan mezelf nog steeds voor m’n kop slaan dat dit is gebeurd, jong en dom zullen we maar zeggen! Ik heb mijn leergeld betaald en ben door het oog van de naald gekropen. Het belangrijkste is dat ik inmiddels aan de beterende hand ben.”

Danny verder; “Op de eerste plaats wil ik mijn familie en vrienden bedanken die mij enorm hebben gesteund de afgelopen weken. Voor hen was dit een enorme klap en het spijt me zeer. Ook wil ik iedereen hier super bedanken voor de steun en opbeurende woorden de afgelopen weken. De enorme fruitmanden, kaarten en bloemen die ik mocht ontvangen hebben zeker geholpen om mijn herstel sneller te laten verlopen. (Ben nu super gezond van al dat fruit ). Ik werk ik er hard aan om zo snel mogelijk weer op te kunnen treden en jullie ergens in het land weer tegen te komen.”