Criztiaan timmert flink aan de weg

criztiaan ‘Zweven op de wolken’ is de opvolger van ‘Ben jij een droom’. Beide singles zijn door producer Martin Sterken gemaakt voor zanger Criztiaan. De Groningse zanger pakt zijn zangcarrière groots aan met een 2.5 D clip en door de single door heel Nederland te promoten.

 

Net als de debuutsingle ‘Ben jij een droom’, is ‘Zweven op de wolken’ door Martin Sterken geschreven. Criztiaan vindt het maken van eigen singles belangrijk voor zijn zangcarrière. Aan de hand van zijn eigen nummers, kan hij zich onderscheiden en zichzelf laten zien aan het grotere publiek.

De 21-jarige zanger gaat de nieuwe single ‘Zweven op de wolken’ veelvuldig promoten door het hele land. Door interviews en promotie-optredens gaan veel mensen kennis maken met de jonge zanger. Het plaatje is helemaal compleet door de bijbehorende clip. In samenwerking met mediavisuals, DDMP en Shampoo records is een 2.5D clip gemaakt.