Brutus Bakboord gaat “van voor naar achter van links naar rechts”

brutus bakboord van voorDe nieuwe single van Brutus Bakboord is een bewerking op het aloude liedje “van voor naar achter van links naar rechts” en is vanaf de eerste regel een gigantisch succes bij het publiek. Het nummer staat op de nieuwe cd-single in 2 versies. De eerste versie is de piratenversie waarbij de tekst iets is aangepast.

Brutus zingt: “…van voor naar achter, van Bakboord naar Stuurboord…” en de tweede versie zingt Brutus een SINTERKLAAS-versie samen met de scheepsmaatjes. U leest dat er nagedacht is over de komende maanden! Bij beide singles is ook een videoclip gemaakt die op YouTube te vinden is.

‘Brutus Bakboord’ is een zanger die als piraat regelmatig liedjes uitbrengt. in 2014 kwam hij met het aanstekelijke “Ik heb de zon zien zakken in de zee” waarmee hij direct een mooie plek in de Nederlandstalige feestmuziek verwierf. Daarna kwamen de ‘oranjesingle’ we hebben altijd wat te vieren en met “Het licht van de Brandaris” kabbelde het schip van deze vrolijke piraat 2015 binnen. Nu is het tijd om de boel in beweging te brengen met: ‘Van voor naar achter…’

In het dagelijks leven is Brutus muziekdocent op 5 basisscholen en in de avonduren dirigeert hij bij diverse koren!