BOB VISSER’s debuutsingle ANGELINA

bo visser angWat begon als hobby en geintje is voor de 35-jarige uit Doetinchem afkomstige Bob Visser plots serious business geworden! Het resultaat hiervan is de release van zijn debuutsingle ‘Angelina’ dat verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade.

O ja, Bob zingt al een tijdje! In een naburig café pakt hij namelijk regelmatig de microfoon om ‘Aan Alle Mooie Meiden’ van zijn plaatsgenoot Willem Barth ten gehore te brengen. Als de betreffende horecagelegenheid haar 3-jarig bestaan viert verschijnt Bob ten tonele als surprise-act: “Dat was mijn eerste echte optreden en dat vond ik zo leuk dat ik dit steeds vaker ben gaan doen”, zo licht Bob toe. Vanaf dat moment neemt de zanger ieder jaar een carnavalsnummer op en groeit het aantal aanvragen voor optredens gestaag. “Echt een uit de hand gelopen geintje dus”, aldus de zanger.

Collega zanger Tinus Hoekstra, eveneens uit Doetinchem trouwens, stelde Bob voor met hem mee te gaan naar The Boom! Music in Breda om daar een eigen single op te gaan nemen: “Dat liet ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen. Het resultaat is mijn allereerste officiële single; ‘Angelina’. Een lekker vlot en vrolijk nummer dat in mijn ogen net een beetje anders is dan wat er de laatste tijd wordt uitgebracht”, zo verteld de zanger. De tekst voor deze inderdaad opvallende track is van de hand van Femke Reuvers terwijl Frank Verkooyen de single produceerde waarbij de blazerssectie live werd in gespeeld. “Met ‘Angelina’ hoop ik toch vooral wat meer naamsbekendheid te krijgen om zo vaker te kunnen doen wat ik leuk vind, en dat is optreden”, aldus Bob die in de picture wil blijven en dus begin 2016 met een vervolgsingle verwacht te gaan komen. We gaan dus in de toekomst dus nog veel meer horen van deze veelbelovende zanger.. Bob Visser!