Bob Offenberg brengt nieuwe single uit op het NRGY label

Bob Offenberg je bent te gekBob Offenberg was afgelopen juni uitgenodigd om op te treden tijdens een haringparty in Hilversum. Tom Peters van platenmaatschappij NRGY was daar ook aanwezig en Bob raakte met hem in gesprek. Qua optreden had de platenbaas hem al zeker een jaar of zes niet meer gezien. Wel was hij op de hoogte van zijn uitgebrachte singles.

 

‘Het gesprek kreeg een positieve wending. Omdat ik volwassener ben geworden, ik ben nu 19 jaar, zag Tom wel mogelijkheden om samen te gaan werken. Het gros van de uitgebrachte singles verschenen op m’n eigen label. M’n vader heeft al die jaren heel veel voor me gedaan. Via via heeft hij veel contacten kunnen leggen met veel mensen in de muziekwereld, maar op een gegeven moment kwam hij niet verder. Omdat ik dacht dat NRGY in de toekomst meer deuren voor mijn zou kunnen openen zag ik een samenwerking wel zitten. Mijn vader steunt mij hier volkomen in. Er volgde eerst een informatieve afspraak gevolgd door een tweede waarin alle lijnen werden uitgestippeld’, vertelt Bob.

Op woensdag 25 november 2015 verschijnt de nieuwe single ‘Je bent te gek’. Bob laat weten dat het idee voor de nieuwe single afkomstig is van z’n vader Bart. Het nummer ligt in de lijn van de voorgangers ‘Laat me zweven’ en ‘Kom maar dichterbij’. Die muzikale weg bevalt hem goed en daar gaan ze ook mee verder.

‘Ik blijf gewoon opnemen in de studio van Laurens van Wessel. Hij heeft samen met Frans Bauer ‘Je bent te gek’ geschreven. Het is ondertussen de vierde single uit de pen van Frans die ik heb uitgebracht. Ger Oerlemans heeft mijn 3 recente clips opgenomen en deze samenwerking blijft ook in stand. Dennis van der Kraan van Score Promotions blijft gewoon het promotiewerk verzorgen. Daarnaast verwelkom ik een aantal nieuwe mensen die mijn team versterken’, laat Bob weten.

De zanger uit Schiedam heeft samen met Tom Peters voor 2016 de plannen al grotendeels ingevuld. ‘Ik moet nog twee nummers inzingen en dan hebben we voldoende opgenomen voor een nieuw album welke begin 2016 gelanceerd gaat worden.’, aldus Bob.

De clip is opgenomen bij Harders Plaza in Harderwijk. Er zit deze keer geen verhaallijn in. Er is gekozen om Bob als ‘artiest’ de hoofdrol te laten vervullen. Meer info: www.boboffenberg.nl