Berk Music sleept meeste Party Awards binnen

BERK-LOGO_Twitter2Tijdens de Party Awards, prijzen die worden uitgereikt voor de beste feestmuziek, zijn een veelvoud aan acts van Berk Music tot winnaars gekozen. Andere winnaars kwamen onder meer uit de VoSound-stal. De Party Awards zijn een jaarlijks terugkerend prijzenfestijn voor het feestsegment.

Op basis van een vakjury en publieksstemmen wordt bepaald welke artiesten de populairste van het afgelopen jaar zijn. Er zijn prijzen voor populaire dj’s en voor individuele artiesten. De meeste winnaars zijn artiesten die hun werk uitbrengen via Berk Music.

In de categorie Populairste Opkomende Party Artiest won Marco Kraats zowel de stemmen van de vakjury als het stemmende publiek. Pascal Redeker won de publieksstemmen in de categorie Beste Party Artiest. Snollebollekes won de publieksstemmen in de categorie Beste Party Act, waar de vakjury koos voor Het Feestteam. De Populairste Party Single staat op naam van John de Bever met Jij Krijgt Die Lach Niet van Mijn Gezicht.

Andere winnaars zijn onder meer Henk Dissel (VoSound), die de vakjuryprijs voor Populairste Party Artiest won, Lamme Frans (NRGY) met de vakjuryprijs voor Populairste Party Single en Young Beethoven en One Two Trio, die respectievelijk de publiekskeus en de vakjuryprijs wonnen in de categorie Populairste Party Band.

De volledige lijst van winnaars:

Populairste Opkomende Party DJ:
DJ Nelis (publieks- en vakjurywinnaar)

Populairste Party DJ:
DJ Laurens (publiekswinnaar)
DJ Coenio (vakjury)

Populairste Opkomende Party Artiest:
Marco Kraats (publieks- en vakjurywinnaar)

Populairste Party Artiest:
Pascal Redeker (publiekswinnaar)
Henk Dissel (vakjury)

Populairste Party Act:
Snollebollekes (publiekswinnaar)
Het Feestteam (vakjury)

Populairste Party Band:
The Young Beethoven (publiekswinnaar)
One Two Trio (vakjury)

Populairste Party Single:
John de Bever – Jij Krijgt Die Lach Niet van Mijn Gezicht (publieksprijs)
Lamme Frans – Wakker Met Een Biertje (vakjury)