Bennie Jolink geeft oerendhard feedback naar de pers.

bennie jolinkNormaal kreeg vrijdag een waarschuwing van de politie, omdat ze ‘oerendhard’ over de snelweg reden. Dan zetten ze een filmpje online, die de pers vertolkt met woorden als dronken hierin en dat Bennie nu tekst en uitleg moet gaan geven aan een bank waarvoor hij reclames maakt op tv.
Bennie plaatste een filmpje, waarin hij met zijn bandleden van Normaal met een biertje in de hand met de politie praat nadat ze met 160 kilometer per uur van de weg werden gehaald.
Jolink, die o.a. de Oerend Hard Sparen-commercial voor de bank maakte, schreef zelf bij de video: “Op de terugweg met 160 km/u van de weg gehaald, omdat er een lampje in hun ogen scheen. Gek he? We hebben dorst en de koelkast zit in de kofferbak en weet je? Daar is geen licht, dus met zaklamp in de mond, gitaren aan de kant, tassen op een hoop gooien en heen en weer met dat lampje. Van de weggehaald worden heeft zo zijn voordelen. We moesten toch pissen.”
Gisteren schreef Bennie; “Zo, lekker uitgeslapen en iedereen over me heen gekregen. Ik was al vergeten wat er gisteren gebeurd is. Het stelt tenslotte niks voor. Gewoon een waarschuwing omdat je snel naar huis wilt en er snachts geen verkeer op de weg is. Als dan die politieagenten je uitsloverig een waarschuwen, ja, dan worden de rockers een beetje melig. En wil ook duidelijk maken dat wij NOOIT zelf rijden en altijd een chauffeur hebben. Meer was het niet. Oh ja, en ik lees ook bijna nooit reacties op facebook(feestboek dus). Ik zou ook niet weten hoe dat moet. In dit geval dus gelukkig maar. Dat de Telegraaf (wel gelezen) alleen de negatieve reacties plaatst, zegt iets over die krant. Humorloze fatsoensrakkers daar barst het nou eenmaal van.