BEETHOVEN ZOEKT ZANGERES EN BASSIST!

beethoven marita2Beethoven is niet zomaar een coverband. Wij streven naar een ultieme show waarbij muziek, dans en video op unieke wijze worden gecombineerd. Al 17 jaar zijn wij de meest vernieuwende band in ons genre. Nu, na jarenlang de vaste boegbeelden te zijn geweest van Beethoven, hebben onze bassist Steven en zangeres Marieke besloten om plaats te gaan maken voor een volgende generatie Beethoven-toppers.

BEN JIJ EEN FANTASTISCHE ZANGERES DIE BOVENDIEN ECHT GOED KAN DANSEN, OF EEN JONGE SWINGENDE BASSIST EN DENK JE DAT JIJ DEGENE BENT DIE WE ZOEKEN VOOR BEETHOVEN, CHECK ONDERSTAANDE VIDEO EN MELD JE AAN VIA: INFO@BEETHOVEN-MUSIC.NL  . WE ZOEKEN EEN ECHTE “POWERHOUSE”, EEN PERFORMER IN HART EN NIEREN, IEMAND DIE ALLE STIJLEN KAN EN WIL ZINGEN/SPELEN, TUSSEN 20 EN 30 JAAR.

beethoven marita1Steven en Marieke zullen nog altijd het management van de band voor hun rekening nemen en bij alles nauw betrokken zijn. Ook muzikaal is het geen definitief Beethoven-afscheid, maar zullen ze in een andere vorm verder gaan. Daarover op een ander tijdstip meer.