Babynieuws in artiestenland.

vinzzent persZijn liefde leeft nu in een ander, hij heeft vast een ‘Dansé’ gemaakt en het is inderdaad ‘een wonder’…… deels titels van zijn nummers, die nu prima passen in het nieuws wat hij brengt; zijn vaderschap. Zanger Vinzzent heeft namelijk (o.a. op zijn facebook) bekend gemaakt dat hij voor de eerste keer vader gaat worden.

 

De Sterrenparade feliciteert Vinzzent en zijn Priscilla met hun zwangerschap.

Vinzzent ‘Dromendans’ ( bijna 4 miljoen keer bekeken!!! )


vinzzentbymaritaVinzzent veroverde een groot publiek in Nederland met zijn nummer ‘Dromendans’, maar ook nummers als ‘Dansé Dansé’, ‘Alles wat ik hebben wil’, ‘Groen’ , ‘Laat me gaan’, ‘Niet morgen maar vandaag’, ‘100 nachten’, ‘De Liefde leeft in mij’, ‘Zomerdromen’, ‘Wat een wonder’ , ‘Een zomerlang verliefd’, ‘Juffrouw de kok’ (met Billy Dans) , ‘Het is tijd om los te laten’ , ‘Kom d’r bij’, ‘Cecilia’, ‘Hier is een liedje voor je’, ‘Zoals jij tovert met de tijd’ (met Dana Winner) , ‘Geef jou lach’ , ‘Vrijdag is vrij’ en zijn nieuwste ‘Dat ik eventjes bij jou mocht zijn’ zagen we telkens terug in vele hitlijsten.