Allerlaatste optreden in CAFÉ BOLLE JAN voor Jeffrey Schenk

jeffrey schenk - hoes doe mij de liefde-jpgNa bijna 14 jaar gaat Jeffrey Schenk stoppen met zijn optredens in Café Bolle Jan in Amsterdam. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, aldus de zanger.

 

Jeffrey; ‘Soms moet je deuren sluiten om nieuwe deuren of misschien een raampje te kunnen openen. Ik heb in Bolle Jan onwijs veel kansen gekregen, en gepakt, en heb me kunnen ontwikkelen tot waar ik nu ben. Het vak, het entertainen, heb ik daar geleerd en zonder die kansen die ik daar heb gekregen had ik nooit geweest waar ik nu ben. Ik wil de familie Froger, speciaal Nancy en Ron onwijs bedanken voor het jarenlange vertrouwen, maar ook René voor de tips, duetten, verhalen en geweldige ervaring om 4x in de Amsterdam Arena te mogen zingen.

Ik heb de allerbeste leerschool gehad en het ‘vak’ geleerd in één van de bekendste cafe’s van Nederland en daar ben ik trots op. Wat een mooie momenten heb ik beleefd in die ca. 2000x dat ik daar heb opgetreden en ‘Bolle Jan’ zal voor altijd deel uit maken van mijn leven, net als wat het de laatste 14 jaar heeft gedaan!

Uiteraard blijf ik gewoon muziek maken en optreden in het land en er gaan hele mooie dingen gebeuren in 2016. Voor al mijn fijne en lieve collega’s, vrienden en bekenden die ik de laatste jaren in Amsterdam heb ontmoet… Bedankt voor alles! Mocht je zin hebben om nog één laatste avond ‘Jeffrey Schenk’ mee te maken, kom dan zondagavond 22 november vanaf 21.00 uur (tot 3.00 uur) naar Café Bolle Jan op de Korte Reguliersdarsstraat 3 in Amsterdam.”