Albumpresentatie Tamara Tol

tamara tol album pres 750Op zondag 10 januari 2016 staat verenigingsgebouw St. Jozef onder aan de Volendamse dijk in het teken van de feestelijke albumpresentatie van de Volendamse zangeres Tamara Tol. Tamara heeft na maanden hard werken in de studio haar nieuwe Nederlandstalige album “Laat ons Klinken” opgenomen.

Het nieuwe album van Tamara bevat voornamelijk gezellige liedjes o.a. de hits “Kom, laat de glazen klinken”, “Als het nacht wordt” en haar laatst verschenen single “He schatje he”, maar de liefhebbers van mooie luistermuziek zullen zeker ook kunnen genieten van het afwisselende album. Tamara zal op deze middag diverse nummers van het album zingen. Bij de entree van de zaal ontvangt u tevens het nieuwe album

Hollandse middag
Aansluitend zal de middag een groot en gezellig Hollands meezingfeest worden.
Met gastoptredens van Django Wagner, Gebroeders Ko, Jaman, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Alex, Jan van Est en DJ Bompa.
Kortom, een echte Hollandse feestmiddag dus die u niet mag missen!

Zaal open om 13.00 uur.
Entreeticket € 15,- INCLUSIEF het nieuwe album van Tamara.

Kaarten zijn te koop bij:
Het Lingeriehart St. Jozef vereniging
Edammerweg 3 St. Jozefstraat 2 Volendam
1131DN Volendam 1131 DX Volendam
tel: 0299-363846 tel: 0299 363 619

tamara tol album pres 750Of online via WWW.BERKMUSIC.NL
http://berkmusic.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=1917