Zanger Demy de Groot in elkaar geslagen.

demy de groot rioVoor zanger Demy de Groot, begon vrijdag de 13e als een nachtmerrie. In het centrum van Rotterdam is de zanger na zijn werk in de SKIHUT, met een mes bedreigd, aldus zijn rechterhand Jim Hoogendorp. Demy en zijn collega’s zijn ook in elkaar geslagen.

Demy is voor behandeling van een blauw oog en een gat in zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. De daders zouden volgens Jim negroïde mannen zijn.

 

demy de groot foto jimFoto; FB Jim Hoogendorp

De website Dichtbij laat weten;

“Het gebeurde in pizzeria Mama Mia aan het Stadhuisplein, waar ze na een nachtje werken naar toe waren gegaan”, zo vertelt meeschrijver Jim Hoogendorp. “Ze zaten een pizza te eten en een collega was achter een gokkast gaan spelen (die hij op een gegeven ogenblik verliet om geld te wisselen), hij had er nog wat speelpunten op laten staan en bij terugkomst was er een man op zijn plaats achter de gokkast gaan zitten.” “Toen hij de man attendeerde dat hij er nog speelpunten op had laten staan, ontstond er een woordenwisseling en liep het uit de hand. De man trok een mes, daarop werd er met stoelen naar de man gegooid, om het mes te weren”, gaat Jim Hoogendorp verder.

“De man was niet alleen, dus ontstond er een schermutseling in de zaak, waarbij ze Demy met een bord op zijn achterhoofd hebben geslagen en hij buiten bewustzijn raakte. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Verder heeft hij een flinke blauwe oog aan het gebeuren overgehouden.” Volgens Jim zou de politie negen negroïde mannen ingerekend hebben.

Reactie politie: ‘Nog niets bekend’
De politie laat weten dat bij hen dit verhaal nog niet bekend is. Voor zover bij hen bekend is er ook nog geen aangifte gedaan van dit incident.