Boek Sandra Timmerman.

sandra timmermanZangeres Sandra Timmerman is een telg uit een muzikale familie. Als dochter van het artiestenduo Gert & Hermien had ze naar eigen zeggen geen makkelijke jeugd. Sandra is druk doende haar leven tussen twee kaften te krijgen.

 

“Dat is een heel karwei, maar ik kom er wel.” Geboren in Twente stond zij al vanaf haar prilste jeugd op de podia. De liefde voor muziek zit bij haar onmiskenbaar in het bloed. Haar boek, genaamd Circuskind, komt uit in het voorjaar van 2016.

“Ik was een circuskind, een kind dat op haar tenen moest lopen”, weet Timmerman. Ze wilde zich onzichtbaar maken als het moest. Verhalen over drank, drugs en incest komen uit haar pen. Met het beschrijven van haar levensverhaal wil ze laten zien dat tegenslagen overwonnen kunnen worden en je pijnlijke ervaringen achter kunt laten. “Soms zeggen mensen, laat het nou eens achter je liggen. Maar dat kan ik niet. Je draagt het verleden mee.”

Ook al is dat soms confronterend. Zoals het nieuws dat haar broer veroordeeld is voor het bezit van kinderporno. “Dat mag iedereen best weten; dan loop ik heel veel rondjes door mijn huis om dat nieuws te verwerken.”

Bron RTV OOST